BERNARD CASSIERE - Ranskalaista ammattikosmetiikkaa

Bernard Cassiere on ranskalainen ihonhoitosarja, jonka tuotteet perustuvat kasviperäisiin raaka-aineisiin. Bernard Cassiere erottuu modernina ja raikkaana kauneushoitolasarjana, joka seuraa aikaansa ja avaa ammattikosmetiikan maailman ja korkean laadun. Bernard Cassieren tarjoaa ihollesi nopeita ja tehokkaita hoitotuloksia! 

Mahdollisuuksien mukaan Bernard Cassiere käyttää tuotteissaan Reilun Kaupan kautta tuotettuja raaka-aineita sekä orgaanista alkuperää olevia kasviuutteita.  Osaa raaka-aineista viljellään omassa kasvitieteellisessä puutarhassa, Etelä-Ranskassa. Bernard Cassiere kiinnittää  huomiota myös kierrätettävyyteen eikä missään tuotekehityksen vaiheessa käytetä eläinkokeita. 

Bernard Cassieren tuotesarjan valmistaja on ammattikosmetiikan edelläkävijä, Sothys Group.  Saavuttaakseen ammattimaisuuden, laadun sekä turvallisuuden tuotteissaan, Bernard Cassieren työskentelee tiiviissä yhteistyössä SOREDEC-tutkimus-ja kehityslaboratorion kanssa, joka on yksi Ranskan johtavia ammattikosmetiikan kehittäjiä. Bernard Cassieren tuotteet valmistetaan alusta loppuun saakka Etelä-Ranskan Corrézen alueen puhtaassa ja vihreässä ympäristössä.