Kotihoito-ohjeet

 

Ripsipidennysten hoito on helppoa ja vaivatonta. Ota huomioon seuraavat asiat, jotta ripset pysyvät kauniina koko elinkaarensa ajan. 

 Ripsien pidennyksen jälkeen vältä seuraavia asioita 2h ajan:

- saunaa, suihkua, uintia, kylpyä

- solariumia

- liikuntaa (hien valumista silmiin)

- meikkiä ripsissä esim. eye liner ripsien tyvessä

- piilolinssejä, jos aiheuttavat silmien kostumista

- silmätippoja, jotka sisältävät öljyä

- nukkumista vatsallaan, kyljellään tms., että ripset painuvat

- kaikkea turhaa hankaamista ja rasitusta ripsille

Liimasidos kehittyy ja kovettuu ensimmäisten 2 tunnin aikana. Pysyvän liimasidoksen aikaansaamiseksi on tärkeää, etteivät ripset kostu, likaannu tai painu kuivumisajan aikana.

Ripsipidennyksen aikana tulee välttää

Öljypohjaisten tuotteiden käyttöä ripsien lähellä. Tarkista ripsiteknikoltasi mitä ja miten tuotteita käytät mm. puhdistus tuotteet, seerumit, voiteet, silmätipat, erityisesti jos sinun tarvitsee käyttää öljypohjaisia tuotteita esim. vedenkestävien meikkien puhdistamiseen.

Silmien hieromista ja ripsien nyppimistä.

Sauna, aurinko, kloorivesi, merivesi, hiki, vuotavien silmien kyynelneste saattaa kuivattaa ja heikentää liimasidosta. (lash repair gel suojaa näiltä rasituksilta)

Huollossa käynnit max 4 viikon välein

Ripset ovat uusiutuva luonnonvara, joiden elinkaari on noin 8 viikkoa. Toisin sanoen meidän kaikkien omat ripset irtoavat 8 viikon välein ja tilalle kasvaa uusia. Tämän vuoksi on suositeltavaa käydä ripsihuollossa viimeistään 4 viikon välein. Noin puolet omista ripsistä ja niihin istutetuista ripsipidennyksistä on irronneet ja tilalle on kasvanut uusia ripsiä, joihin on aika istuttaa uudet pidennykset. Säännöllisillä huoltokäynneillä ylläpidät huoliteltua olemustasi ja lumoavan kaunista katsettasi aamusta iltaan! 

Suositeltavaa:

Silmien runsas huuhtelu haalealla tai viileällä vedellä aamuin illoin. 

Ripsiä voit harjata saamallasi kierreharjalla, jotta putoamassa olevat ripset eivät jäisi kaihertamaan silmissä.

Tuotteet kotiin: 

Eva Garden Lash Repair Gel muutama veto ripsien päältä ja alta aamuin illoin. Antaa kosteussuojaa, pitää liimasidosta joustavana, hoitaa ripsiä ja kosteuttaa luomenreunan ihoa. Pitää ripset siististi linjassaan. Älä levitä lash repair geeliä liikaa etteivät ripset kasaannu. Löydät tuotteen verkkokaupan puolelta.

Silmämeikinpoistoon käyvät valikoimistamme löytyvät öljyttömät, nukkaamattomat meikinpoistoliinat tai silmämeikinpuhdistuslaput, öljytön meikinpoisto-aine pumppupullossa tai meikinpoistovaahto. 

Halutessasi voit käyttää pidennyksille sopivaa maskaraa paikkaamaan ripsien uudistuessa koloja tai juhlahetkiin antamaan ekstra tuuheutta ja ryhtiä.

Vain vedenkestävien silmämeikkien poistoon tarvittaessa öljyä sisältävät pudistusaineet vanulapulla/ topsilla ja runsas haalea vesihuuhtelu lopuksi.