Maisun Wellness

TYÖHYVINVOINTITUNNIT 

Hauskat hetket ja tunne yhteenkuuluvuudesta motivoivat koko tiimiä. Maisun Wellness tarjoaa yrityksille ja työyhteisöille työhyvinvointia edistäviä yksityisiä ryhmäliikunta- ja tanssitunteja yli 10 vuoden kokemuksella. Yhteiset säännöllisesti toistuvat liikuntahetket tutussa ympäristössä luovat vapautuneen ja rennon ilmapiirin, joka säteilee positiivisesti koko työyhteisöön. Fyysinen kunto kohenee ja olo on loistava.Tunnit suunnitellaan toiveiden mukaan kehoa rentouttavista tai huoltavista tunneista virkistäviin tanssitunteihin tai lihaskuntotunteihin. Tunnit toteutetaan joko työnantajan tiloissa tai erikseen vuokratussa salissa. Sään salliessa tunnit voidaan toteuttaa myös ulkona. 

TYHY- PÄIVÄT 

Maisun Wellness järjestää yrityksen TYHY-päiville ohjattua ohjelmaa, kuten ryhmäliikuntaa ja kilpailuja. Kauneuspalveluista esim meikkiopastus, kynnet kuntoon- tai kasvohoitopäivä piristävät myös työntekijöitä. Ääni-, valo-ja lavatekniikkaa löytyy tarvittaessa jopa 300 henkilön tapahtumaan.

YLEISET TAPAHTUMAT 

Festarit, messut, avoimet yleisötapahtumat jne... 

Maisun Wellness tarjoaa ohjattua ohjelmaa. 

Myös kauneusalan konsultointi, luento, esittely jne..  

Ääni-,valo- ja lavatekniikkaa löytyy jopa 300 henkilön yleisölle tai suuremmalle. 

YKSITYISTILAISUUDET  

Polttart, synttärit, häät, naisten ilta, pikkujoulut, virkistyspäivät jne..Maisun Wellness tarjoaa juhliin kuin juhliin ohjattua ohjelmaa. Myös Beautyn puolelta löytyy kauneuspalvelut koko porukalle.

Tarjouspyynnöt info@maisun.fi 

+