SYYSFIESTA PAIKAT & YHTEYSTIEDOT

SyysFiesta Pe -Su tunnit toteutetaan Santa Sportissa, Hiihtomajantie 2, 96400 Rovaniemi. Rakennusta ympäröi isot maksuttomat parkkipaikat. Käytössämme on 3 eri peilisalia. Katso aikataulusta missä salissa tanssitunti toteutetaan.  Suosittelemme saapumaan viimeistään 15min ennen tunnin alkua. Näin löydät oikeaan saliin, kerkeät vaihtamaan vaatteet ja hoitamaan ilmoittautumisen sekä maksun. 

SAAGA-sali 

Ei ole tarvetta asioida Santasportin pääovilla / vastaanotossa. Kaikki asioiminen tapahtuu Saaga-salin edessä. SantaSportin sivussa (pallohallin vastapäätä) lasten leikkipuiston läheisyydestä löytyy sisäänkäynti päärakennukseen. Edessä myös parkkipaikat. Ovesta sisään ja kahdet portaat alas. Kulku suoraan eteenpäin käytävää pitkin. Saaga-sali vasemmalla noin puolessa välissä käytävää. 

JUTA-sali

Ei ole tarvetta asioida Santasportin pääovilla / vastaanotossa. Kaikki asioiminen tapahtuu Juta-salin edessä. Opastusvideo löytyy tapahtuman FaceBook sivuilta. SantaSportin sivussa (pallohallin vastapäätä) lasten leikkipuiston läheisyydestä löytyy sisäänkäynti päärakennukseen. Edessä myös parkkipaikat. Ovesta sisään ja kahdet portaat alas. Edessä olevasta ovesta sisään ja suoraan käytävän päätyyn. Juta salissa on valkoinen tanssilattia, joten suosittelemme treenikenkiä, joissa on vaalea pohja. 

SEITA-sali 

Ei ole tarvetta asioida Santasportin pääovilla / vastaanotossa. Kaikki asioiminen tapahtuu Seita-salin edessä. Opastusvideo löytyy tapahtuman FaceBook sivuilta. Seita- sali on erillisessä rakennuksessa päärakennuksen vieressä. Asetu kohti SantaSportin päärakennuksen pääovia niin, että parkkipaikka on takana. Näet oikealla lasten leikkipuiston ja sen edessä erillisen pienen rakennuksen. Tästä rakennuksesta ovesta sisään ja oikealle kahdet portaat alas. Seita sali on edessä ja pukuhuoneet molemmlla puolilla. 

Tiedustelut sijaintiin, tunteihin ja ilmoittautumisiin liittyen:

info@maisun.fi

Maisu: 040 726 8004 

Eerika: 045 141 49 41 

Tiedustelut tarjoiluihin liittyen: 

Hanna 040 755 80 27 

               TERVETULOA!